Обадете се за климатикОбадете ни се на: 0888 602 452 или 0888 633 395

Mitsubishi MSZ-FH35VE~MUZ-FH35VEHZ ZUBADAN

Преференциална цена - 3040 лв. с включен стандартен монтаж
Mitsubishi MSZ-FH35VE~MUZ-FH35VEHZ ZUBADAN
Обща информация за климатизатора
Марка: 
Година: 
2018
Работно напрежение: 
220 V
Страна производител: 
Thailand
Хладилен агент: 
R410A
Тегло вътрешно тяло: 
13.50 kg.
Размери (mm) вътрешно тяло (височина/дължина/широчина): 
305(+17)x925x234
Тегло външно тяло: 
37.00 kg.
Размери (mm) външно тяло (височина/дължина/широчина): 
550x800x285
Работен диапазон: 
Охлаждане (-10°С ~ 46°С), Отопление (-25°С ~ 24°С)
Цена на климатизатора: 
2 899 лв.
Цена за стандартен монтаж: 
250 лв.
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура (27°C в помещението)
Охлаждаща мощност: 
3.5 kW (0.8 ~ 4.0), 11946 BTU (2730 ~ 13652)
Консумирана електроенергия: 
820 W (656 ~ 1017)
EER: 
4.27 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
SEER: 
8.90 (сезонен коефициент за енергийна ефективност)
Energy efficiency class: 
A+++
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура (20°C в помещението)
Отоплителна мощност: 
4.0 kW (1.0 ~ 6.6), 13652 BTU (3413 ~ 22526)
Консумирана електроенергия: 
800 W (425 ~ 2280)
COP: 
5.00 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
SCOP: 
4.80 (сезонен коефициент за енергийна ефективност)
Energy efficiency class: 
A++
Параметри на климатизатора при -7°С външна температура (20°C в помещението)
Отоплителна мощност: 
4.0 kW, 13652 BTU
  • 3D I-see сензор - сензор който сканира пространството в сектор 150° и 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография сензорът улавя и човешко присъствие. Интелигентна технология предоставя възможност за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението;
  • Natural Flow - технология за равномерно и "естествено" разпределине на въздушния поток, което наподобява естествен бриз;
  • Plasma Quad - филтрираща система която неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха;
  • Външното тяло MUZ-FH~VEHZ осигурява ефективно отопление при ниски температури до -25°С, гарантирайки спокойстиве на потребителя;
  • Външното тяло MUZ-FH~VEHZ е оборудвано с нагревател, който предотвратява замръзване на кондензатора и дъното на климатизатора и възпрепятства нежелано изключване на системата;
Режим на вертикално люлеене на ламелата
Режим на хоризонтално люлеене на ламелата
Самодиагностика - кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.
Свързване с конуси - възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.
ПАМ контрол - технология която контролира синусоидалната форма на тока така, че да кореспондира с тази на напрежението. По този начин се постига ефективно използване на входящата мощност. Използвайки ПАМ контрол, 98% от консумираната мощност се използва ефективно.
Охлаждане до ниски температури - интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.
Системно управление на група климатици - възможност за управление чрез едно дистанционно управление на режима на работа на 16 охладителни системи.
Пречистващ филтър - филтърът има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух.
Режим "i save" - функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатичната система с натискане само на един бутон на дистанционното управление. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба като намалява излишния разход на електроенергия.
Оребрени тръби - високоефективните оребрени тръби се използват в топлообменниците, за да увеличат областта на топлообмен.
Чисто бяло - цветът на вътрешното тяло на климатичната система е чисто бял.
Управление PAR-32MAA/PAC-YT52CRA - климатичната система е съвместима с дистанционно управление тип PAR-32MAA или PAC-YT52CRA, което притежава множество функции за управление.
Функция за съхранение на грешките - грешки възникнали по време на работен режим на климатичната система, се записват и съхраняват.
Plasma Quad филтър - филтрираща система която неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха.
M-NET свързване - климатичната система може да се свърже със системен контролер MELANS (M-NET контролер).
Natural Flow - технология за равномерно и "естествено" разпределине на въздушния поток, което наподобява естествен бриз.
MXZ свързване (мултисплит) - възможно е свързване с външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).
DC мотор на външния вентилатор
DC Inverter - оптимален контрол на честотата на работа. Като резултат, мощността във всички режими на отопление и охлаждане е оптимална и е постигнат максимален комфорт при минимална консумация на енергия.
3D i-see сензор - сензор който сканира пространството в сектор 150° и 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография сензорът улавя и човешко присъствие. Интелигентна технология предоставя възможност за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.
ACO - автоматична смяна от режим отопление към режим охлаждане и обратно, за да се поддържа желаната температура.
On/Off таймер
Функция "Седмичен таймер" - настройка на желаната температура и часа на включване и изключване на климатичната система.
Наблюдение на температурата на определена площ - работи въз основа на данните, събрани от "i see" сензора. Той, от своя страна, контролира температурата в стаята по сектори и насочва въздушния поток към тези от тях, в които тя не съвпада със зададената на климатичната система стойност.
Автоматично рестартиране - при прекъсване на захранването и последващо възстановяване, климатичната система се включва автоматично.
Автоматично затваряне на ламелата - ламелата на климатичната система се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим.
WiFi интерфейс - осигурява дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри.
Автоматичен режим на вентилация - настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в помещението.

Коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
Климатична техника - ЕР ЕС Логистик ООД. Професионални решения за климатизация на Вашето жилище.