Обадете се за климатикОбадете ни се на: 0888 602 452 или 0888 633 395

Контакти

Уважаеми клиенти, предлагаме Ви оглед на Вашето помещение.

 

Ще получите професионална консултация за избор на климатизатор и ще Ви предложим най-подходящите решения, както и отговори на Вашите въпроси свързани с моделите и последващия монтаж.

 

Огледа и консултацията са безплатни за нашите бъдещи клиенти (при посещение се заплаща такса от 70 лв. (+ транспортни разходи (невъзвръщаема стойност), ако обекта е извън Пловдив ) която в последствие се приспада от стойността на климатизатора).

 

От Вас остава да попълнете формата за контакт или да се свържете с нас по телефона и заедно да изберем подходящия за Вашето помещение климатизатор!

Съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни Ви информираме, че Ер Ес Логистик ООД обработва и защитава Вашите лични данни при пълно спазване на законовите изисквания. Доброволно предоставените от Вас лични данни ще бъдат използвани само и единствено с цел предоставянето на желаната от Вас услуга.


Климатична техника - ЕР ЕС Логистик ООД. Професионални решения за климатизация на Вашето жилище.